antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda merasimsiz ve beğenilen bir görünüm sunar.

Tabii renkler dediğimiz çağ akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve ülke tonları zemin allıkır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde belde alıyor. Sizin derunin evinizin oturma odası, denk odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye normal renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere diğer renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en mutabakat sağladığı renklerden biri olan gri ile alay malay tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de eksiksiz ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Bu etmenlerin yararlanma misilı âdem evladı alacaksı üzerinde vasıtasız çarpıcı olacağından tasar çizim esnasında dikkate kırmızıınması gerekir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir atmosfer oluşturabilir.

Koyu goldfix antrasit ayan antrasite gereğince daha esnek konstrüksiyondadır hem dominant renk hem antrasit gri dekorasyon bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

İki rengin kontrastı, çok lüks aksesuar almak zorunda kalmadan beğenilen bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını sağlamlar.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin de gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere yaklaşan seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği üzere möble ve aksesuar seçenekleri midein bile hayır bir tercihtir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

şayet evinizde çok yalabık sıfır derin renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan goldfix bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page